Gestart: een tweede oefentherapeut Mensendieck in ons team!

Martijn de Haan is als oefentherapeut Mensendieck toegevoegd aan ons team!
Hij stelt zich graag aan u voor:
"! Ik kom uit Dronten waar ik al mijn hele leven woon. In mijn dagelijks leven sport ik graag in de sportschool of spreek ik af met vrienden.
Als therapeut is het mijn ambitie om mensen plezier in bewegen en sporten te geven. Via Oefentherapie bevorder ik het beweeggedrag van mijn patienten en leer ik hen om te gaan met het eigen lichaam om zo de eigen klacht te kunnen beinvloeden. Hiermee is mijn uiteindelijke doel de kwaliteit van leven te bevorderen. Hoewel dit toepasselijk is bij een enorm breed scala aan hulpvragen, heb ik grotere affiniteit met ouderen, sporters en schouderklachten.
Ik kijk er naar uit u te ontmoeten in de praktijk!"

Terug naar overzicht

Ook interessant