OrthoXpert

Expert in revalidatie

De behandeling

U wordt behandeld in een Plus-fysiotherapiepraktijk. U werkt mee aan een onderzoek, waarbij er regionaal en landelijk wordt gekeken wat de beste manier van behandelen is. U krijgt de best mogelijke zorg, van zowel uw orthopedisch chirurg als uw fysiotherapeut.
 
Uw herstel is meetbaar door middel van meetapparatuur. Zo kan er bijvoorbeeld gekeken worden naar kracht, coördinatie en functionaliteit voor de operatie, na de operatie en na de revalidatie. Zo is het succes van uw behandeling goed meetbaar, en kan het behandelplan op elk moment zo nodig aangepast worden.
 
De orthopedisch chirurgen van het Sint Jansdal en de fysiotherapeuten van geselecteerde Pluspraktijken werken zeer nauw met elkaar samen. Intensief contact en afstemming van de behandeling direct na de operatie en bij de gezamenlijke controles, zorgen ervoor dat u het best passende behandelprogramma krijgt.
 
De orthopedisch chirurgen komen op afspraak op locatie om samen met u en uw fysiotherapeut te evalueren over de revalidatie.

Kosten / vergoedingen

Met Achmea Zorgverzekeringen zijn afspraken gemaakt. Achmea Zorgverzekeringen vergoed het programma van OrthoXpert vanuit de basis- en aanvullende verzekering.  Indien u niet (voldoende) aanvullend verzekerd bent zult u zelf moeten betalen voor de behandelingen bij de fysiotherapie. Bij een andere fysiotherapie praktijk betaalt u ongeveer 35 euro per behandeling, bij de deelnemers aan FysioZorgplan 20 euro per behandeling. Dit geldt voor de eerste 20 behandelingen. Indien u meer behandelingen nodig heeft worden de behandelingen, na die 20 keer, onbeperkt vergoed uit de basisverzekering. U bent dus goedkoper uit met de revalidatie bij een OrthoXpert praktijk indien u niet voldoende aanvullend verzekerd bent.

“De samenwerking van orthopeden en fysiotherapeut maakt zorg op maat mogelijk.”

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op http://www.orthoxpert.nl/

Weet u nog niet welke behandeling u nodig heeft? Kom bij ons op gesprek en wij kijken samen naar een behandeling die het beste bij u past.

Terug naar alle behandelingen