Geriatrie / Randmeer

Wij behandelen ook op locatie Randmeer en aan huis!

De behandeling

Ons Centrum heeft ook een behandelpunt in zorgcentrum Randmeer.
Hier bieden wij gerichte zorg aan de iets oudere patiënten. Niet alleen bewoners van zorgcentrum Randmeer kunnen hier terecht maar ook personeel van de Stichting Noordwest-Veluwe. Ook omwonenden kunnen hier terecht, in toenemende mate weten zij ons hier te vinden!
 
We beschikken hier over een volledig ingerichte afdeling met een ruime behandelkamer en een oefenzaal die ingericht is voor onze doelgroep. Zo staat hier een home-trainer met krenkverkorter voor patiënten met een beperking van de mobiliteit van de knie zoals na een totale knie prothese. De beschikbare oefenmiddelen zijn gericht op verbetering van beweeglijkheid, spierkracht, balans en conditie voor de iets oudere patiënten. 
 
Kees van der Hooning (Master fysiotherapie in de Geriatrie i.o.) is het aanspreekpunt en de behandelaar in zorgcentrum Randmeer. 
Kunt u niet naar ons komen? Wij behandelen ook aan huis, bel gerust voor een afspraak of meer informatie. Om bij u aan huis te komen heeft u een verwijzing van uw arts nodig.

Kosten / vergoedingen

De behandelingen verzorgd in zorgcentrum Randmeer worden aan uw zorgverzekeraar gedeclareerd, op dezelfde manier als op onze hoofdlocatie. Voor fysiotherapievergoedingen heeft u een aanvullende zorgverzekering nodig, u kunt er ook voor kiezen de behandelingen zelf te betalen, u krijgt dan een rekening thuisgestuurd. Voor meer informatie kunt u ons bellen, wij leggen het u graag uit.

“De locatie in zorgcentrum Randmeer geeft ons de mogelijkheid zorg te leveren dicht bij de mensen huis.”

Weet u nog niet welke behandeling u nodig heeft? Kom bij ons op gesprek en wij kijken samen naar een behandeling die het beste bij u past.

Terug naar alle behandelingen