Ouderenzorg / Zeven Akkers/Het Gouden Hart

Wij behandelen ook op lokatie Het Gouden Hart, binnenkort in de Zeven Akkers en bij u aan huis!

Onze specialisten

Hillie Hofmeester
Sanne van der Hooning
Joyce Schumacher
Martijn de Haan

De behandeling

Ons Centrum heeft ook een behandelpunt in Zorgvilla Het Gouden Hart en binnenkort in de Zeven Akkers van de Stichting Zorggroep NoordWest-Veluwe
Hier bieden wij gerichte zorg aan de iets oudere patiënten. Niet alleen bewoners van het zorgcentrum kunnen hier terecht maar ook personeel van de Stichting Noordwest-Veluwe en Het Gouden Hart, evenals omwonenden. In toenemende mate weten zij ons hier te vinden!
 
We beschikken hier over een volledig ingerichte afdeling met een ruime behandelkamer en een oefenzaal die ingericht is voor onze doelgroep. Zo staat hier een home-trainer met krenkverkorter voor patiënten met een beperking van de mobiliteit van de knie zoals na een totale knie prothese. De beschikbare oefenmiddelen zijn gericht op verbetering van beweeglijkheid, spierkracht, balans en conditie voor de iets oudere patiënten. 
 
Kunt u niet naar ons komen? Wij behandelen ook aan huis, bel gerust voor een afspraak of meer informatie. Om bij u aan huis te komen heeft u een verwijzing van uw arts nodig.

Kosten / vergoedingen

De behandelingen verzorgd in zorgcentrum Randmeer worden aan uw zorgverzekeraar gedeclareerd, op dezelfde manier als op onze hoofdlocatie. Voor fysiotherapievergoedingen heeft u een aanvullende zorgverzekering nodig, u kunt er ook voor kiezen de behandelingen zelf te betalen, u krijgt dan een rekening thuisgestuurd. Voor meer informatie kunt u ons bellen, wij leggen het u graag uit.

“De locatie in zorgcentrum Zeven Akkers en in Het Gouden Hart geven ons de mogelijkheid zorg te leveren dicht bij de mensen thuis.”

Weet u nog niet welke behandeling u nodig heeft? Kom bij ons op gesprek en wij kijken samen naar een behandeling die het beste bij u past.

Terug naar alle behandelingen