Arbeidsgerelateerde klachten

Een Fysarbo praktijk is onderdeel van het grootste landelijke re-integratiebedrijf Fysergo op het gebied van fysieke problematiek.
We streven ernaar duurzaam bij te dragen aan de gezondheid, inzetbaarheid en arbeidsproductiviteit van mensen door het ontwikkelen van kosteneffectieve programma’s en het inzetten van toegewijde professionals.
Op deze manier willen wij bijdragen aan vitale en duurzame organisaties.

Onze specialisten

Hillie Hofmeester

De behandeling

Een FysArbo praktijk is onderdeel van een landelijk netwerk van fysiotherapiepraktijken die specifiek geschoold zijn en zich bezig houden met arbeidsgerelateerde klachten: klachten van het houdings- en bewegingsapparaat die ontstaan zijn door of tijdens het werk of op een andere manier aan het werk gerelateerd zijn. 
 
Arbeidsfysiotherapie wordt ingezet om werkverzuim te voorkomen en te beperken door snelle interventie. De werknemer kan binnen 48 uur terecht voor intake en behandeling. Naast curatieve zorg en trainingsprogramma's worden er houding- en bewegingsadviezen gegeven, wordt er een evaluatie van de werkplek  uitgevoerd, werkplekinstellingen geoptimaliseerd en instructie gegeven.
 
De FysArbo praktijken participeren in het IZA bedrijfszorgpakket. Op deze wijze is het Centrum voor Fysiotherapie Harderwijk betrokken bij de bedrijfsfysiotherapie van de gemeentes Harderwijk, Ermelo en Nunspeet.

“Aandacht voor de werkplek en werkhouding kan het verschil maken, voor huidige klachten maar ook preventief.”

Meer weten?

Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie. De arbeidsfysiotherapie wordt verzorgd door Hillie Hofmeester.

Weet u nog niet welke behandeling u nodig heeft? Kom bij ons op gesprek en wij kijken samen naar een behandeling die het beste bij u past.

Terug naar alle behandelingen